Відкриття пришкільного англомовного табору "Sunny Kids".

29 травня2018 рокувідбулося відкриття пришкільного англомовного табору "Sunny Kids".

Літній англомовний табір на базі Макарівського НВК «ЗОШ I-III ступенів – природничо-математичний ліцей» з символічною для літнього табору назвою «Sunny Kids», що означає «Сонячні діти» розпочав свою роботу з 29.05.2018 р. по 11.06.2018 р. До табору подали заяви 105 учнів різних класів і паралелей. Начальником табору «Sunny Kids» призначено Олійник Наталію Йосипівну, її заступником Мелашенко Наталію Віталіївну.

Мета літнього мовного табору «Sunny Kids» - це створення англомовного середовища та умов для заохочення учнів до вивчення англійської мови так Україна зробила свій європейський вибір і тому знання англійської мови набуває сьогодні пріоритетного значення у нашій країні.

Табірна зміна у мовному таборі «Sunny Kids» розпочалася днем урочистого відкриття табору Opening Party. Мета цього заходу дати гарний старт літнім канікулам та створити мотивацію для подальшого удосконалення навичок володіння англійською мовою та для роботи в командах.

На майданчику для урочистих подій біля центрального входу до НВК зібрались учні молодших, середніх, старших класів та вчителі. На урочистому відкритті табору виступила завуч з виховної роботи Кочкур Н.М., яка побажала дітям приємно провести час, насолодитися activities та у веселій, неординарній формі вдосконалити англійську мову.

На святі відкриття табору можна було побачити різноманітні номери і навіть виконання пісні «Friends» . Діти приймали активну участь. Перший день мовного табору пройшов на одному подиху. Після закінчення свята всі були з гарним настроєм та заряджені позитивними емоціями. Цей день став гарним стартом довгоочікуваних канікул.


Галерея "1 день мовного табору 2018"

Відео1

Відео2

Кiлькiсть переглядiв: 0